Засновник “Новинарні” Дмитро Лиховій очолив відділ зв’язків з громадськістю Сил оборони Таврійського напрямку

Колишній головний редактор, засновник інтернет-видання “Новинарня” Дмитро Лиховій став начальником відділу зв’язків з громадськістю – речником оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія”.

Про це Дмитро Лиховій сказав у коментарі “Новинарні“.

Він зазначив, що виконує обов’язки на чолі Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку з початку лютого як відряджений Управлінням зв’язків з громадськістю Збройних сил України. При цьому він залишається також речником Генштабу ЗСУ.

Його перші включення в ефіри відбулися 6 лютого.

“Посаду прийняв. Уже почав покращувати комунікацію й роботу зі медіа з урахуванням свого досвіду в цивільній журналістиці. Робота відповідальна й цікава, час і напрямок – непростий, але до нових викликів готовий. Тим більше, що колектив у нас чудовий”, – сказав Лиховій, відповідаючи на запитання “Новинарні“.

Офіцер зауважив, що початок його роботи в ОСУВ “Таврія” припав на початок дії змін до 73-го наказу головнокомандувача ЗСУ (“Про організацію взаємодії між Збройними Силами України, іншими складовими сил оборони та представниками засобів масової інформації на час дії правового режиму воєнного стану”), який робить більш прозорою нормативну базу для виконання професійних завдань медійників на фронті, а подекуди суттєво лібералізує ці правила.

Передісторія

Засновник та головний редактор “Новинарні“, журналіст із 32-річним стажем Дмитро Лиховій мобілізувався до лав Збройних сил України в листопаді 2023 року. Невдовзі отримав чергове військове звання “капітан”. Наприкінці грудня став речником Генерального штабу ЗСУ.

В. о. головного редактора стала Леся Шовкун.

Читайте також:
Головний редактор “Новинарні” Дмитро Лиховій мобілізувався до ЗСУ: його звернення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна