ГУР заперечує, що писало листа на дозвіл Арестовичу виїхати за кордон

Головне управління розвідки заперечує, що скандально відомий блогер Олексій Арестович виїхав з України завдяки листу від ГУР.

Про це йдеться в офіційному релізі ГУР у четвер, 1 лютого.

«Інформація про перетин кордону та виїзд за межі України особи на ім’я Олексій Арестович 4 вересня 2023 року начебто на підставі листа від ГУР МО України, яку опублікувало NGL.media, не відповідає дійсності», – йдеться в повідомленні.

«Головне управління розвідки Міністерства оборони України не надавало вказаній особі ані листів, ані будь-яких інших документів для виїзду за кордон», – додали в розвідці.

Як писала «Новинарня», 1 лютого журналістський антикорупційний центр NGL.media опублікував інформацію, що колишній позаштатний радник голови Офісу президента, скандально відомий блогер Олексій Арестович виїхав з України завдяки листу Головного управління розвідки Міністерства оборони України й перебуває зараз у Нью-Йорку (США).

Читайте також:
Щодо Арестовича відкрили ще одне кримінальне провадження
Арестович заявив, що буде балотуватися на наступних президентських виборах

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна