Кинули свої ж: бійці батальйону “Донбас” взяли в полон росіянина, який прийшов “за хлєбушком”. ВІДЕО

У проміжках між важкими боями воїни батальйону спеціального призначення “Донбас” 18 Слов’янської бригади Національної гвардії України беруть у полон російських військових.

Пресслужба БНС “Донбас” 30 січня оприлюднила відео, на якому російський вояка самовільно прийшов до позицій українських військ.

Окупант розповів, його підрозділ відійшов із позицій, а він проспав. А до наших бійців прийшов “за хлєбушком” і здався у полон.

“Ми думали, що іноземні загарбники “губилися” тільки у 2022 р., але таке трапляється і зараз. Ті, які “сваїх нє брасают”, за словами героя нашого сюжету, “все откотились”, а він проспав. І не придумав нічого кращого, ніж прийти до наших позицій “за хлєбушком”. Тепер він в теплі й нагодований. Це найкраща можлива доля для іноземного окупанта в Україні!”, – зазначили бійці під відео.

Читайте також:
Донеччина: ССО зачистили опорний пункт РФ, а окупантів взяли в полон. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна