Росія атакувала ракетами і “шахедами” об’єкти критичної інфраструктури в чотирьох областях

У ніч на 28 січня 2024 року російські окупанти атакували вісьмома “шахедами” та п’ятьма ракетами чотири області України.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Ударні БпЛА типу Shahed-136/131 ворог запустив з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, РФ), дві ракети “Іскандер-М” по Полтавщині — з району Воронезької області (РФ) та три ЗКР С-300 по Донеччині — з тимчасово окупованої території області.

Атаковано цивільні об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури в Полтавській, Донецькій, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Мобільними вогневими групами Повітряних сил знищено чотири з восьми ворожих БпЛА, якими противник атакував прифронтову зону. Про ліквідацію наслідків удару “балістикою” повідомлять місцеві адміністрації. Попередньо без постраждалих.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, над Новомосковським районом Дніпропетровщини ППО збила один “шахед”.

За словами голови Полтавської ОВА Філіпа Проніна, на Полтавщині триває ліквідація пожежі внаслідок російської атаки по промисловому обʼєкту у Кременчуцькому районі. Попередньо — дві балістичні ракети. Обійшлося без постраждалих.

Як писала “Новинарняраніше, внаслідок атаки “шахедами” Запоріжжя є влучання в об’єкт інфраструктури.

Читайте також:
Росіяни атакували ракетами Полтавщину: є влучання в промисловий обʼєкт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна