Хакери зламали провайдера, який забезпечував інтернетом держструктури РФ

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що внаслідок успішних дій невідомих кіберволонтерів в Росії виник масштабний збій у роботі крупного інтернет-провайдера “Акадо-телеком”.

Про це ГУР відзвітувало у вівторок, 23 січня.

Зазначена компанія забезпечує послугами низку державних структур терористичної Росії, зокрема адміністрацію Путіна, ФСБ, ФСО, органи місцевого самоврядування у Москві та інших регіонах, Сбербанк та інші об’єкти.

ГУР повідомляє, що 21 та 22 січня російські користувачі стали масово скаржитись на відсутність інтернету та неможливість зв’язатись зі службою підтримки “Акадо”.

У результаті виниклих проблем як у Москві, де розташована штаб-квартира провайдера, так і в низці регіонів Росії значно ускладнена або неможлива діяльність державних відомств агресора.

Точний масштаб збитків для Росії уточнюється.

Читайте також:
Наші хакери зламали 14 сайтів компаній, які співпрацювали із оборонкою РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна