Наші хакери зламали 14 сайтів компаній, які співпрацювали із оборонкою РФ

Військові кіберфахівці зламали 14 сайтів компаній, які співпрацювали із російською оборонкою.

Про це в понеділок, 22 січня, пише “Лівий берег” із посиланням на власні джерела.

Зазначається, що подія відбулася 22 січня, коли у Росії відзначають “День військ авіації протиповітряної оборони” окупантів.

“Підприємства спеціалізувалися на доставці дерева та каміння для спорудження російських оборонних споруд, а також матеріалів для тимчасових місць проживання окупантів”, – йдеться в повідомленні.

Серед уражених сайтів – technolog.pro і lvlhouse.ru.

Тепер замість стартових сторінок відвідувачі сайтів побачили “правильні” цілі для московських ППОшників – Бєлгород, засновник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин і Кремль.

Як писала “Новинарня“, на початку грудня 2023 року українські військові кібери зламали сайти підприємств Хабаровська, які використовувалися для створення та логістики безпілотників.
Усього була зламано 15 сайтів. Тепер їхні відвідувачі бачать картинку із зображенням мертвої свині у російській військовій формі з літерою Z. Поруч – вкрадений унітаз і зруйнований будинок. Також є напис “С Днем героев отечества!”

Читайте також:
Наші хакери зламали російське держпідприємство і викрали документацію на 500 об’єктів МО РФ, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна