Пожежа на терміналі в Усть-Лузі: українські дрони ускладнили забезпечення паливом російської армії, — джерела в СБУ

Пожежа на терміналі компанії “Новатек” в селищі Усть-Луга Ленінградській області, яка виникла вночі 21 січня, — результат атаки дронів Служби безпеки України.

Про це повідомляє “24 канал” з посиланням на джерела в СБУ.

За даними джерел, завдяки точному влучанню дронів спалахнула масштабна пожежа, яку досі  не можуть загасити. Росіяни були змушені провести евакуацію співробітників.

Нафтовий термінал “Усть-Луга Ойл” в Ленінградській області — це важливий обʼєкт для ворога. Там переробляють паливо, яке, зокрема, постачається і для військ Росії.

“Успішна атака на такий термінал завдає не тільки економічних збитків ворогу, позбавлючи його можливості заробляти кошти на веденні війни в Україні, але й значно ускладнює забезпечення паливом армії країни-агресорки”, — зазначило джерело в СБУ.

Російські телеграм-канал опублікували також момент влучання дрона.

Читайте також:
У чотирьох областях РФ вночі лунала “бавовна”: серед об’єктів атаки — нафтовий термінал і завод, де збирають “Панцирі”

ГУР атакувало російський авіаційний завод у Смоленську: є влучання, — джерела

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна