Залужний кілька днів працював у зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця”: які його висновки

Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний повідомив, що впродовж кількох днів працював у смузі відповідальності ОСУВ «Хортиця». Там російські загарбники намагаються наступати на всіх напрямках, українські захисники відбивають всі атаки.

Про це у середу, 10 січня, повідомили комунікаційники головкома.

“Лінія фронту залишається активною. Окупанти намагаються наступати на усіх напрямках. Попри тиск, наші воїни відбивають ворожі атаки та завдають значних втрат противнику у живій силі та техніці”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Залужний “провів продуктивну роботу із командирами бригад, які виконують завдання на Куп’янському напрямку”,

“Визначили послідовність наших кроків з урахуванням постійної зміни оперативної обстановки, спроможностей, а також ухвалили рішення для забезпечення першочергових потреб підрозділів. Наші хлопці та дівчата стійко тримають оборону у надскладних умовах. Дякую кожній бригаді, усім, хто в бою за Україну”, – резюмував генерал.

Читайте також:
Умєров, Залужний і Шаптала – на позиціях ЗСУ в районі Куп’янська

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна