Ракетний удар РФ по Покровському району Донеччини: з-під завалів дістали тіло ще однієї дитини

На місці зруйнованого внаслідок ракетної атаки росіян 6 січня будинку в Покровському районі Донеччини вилучено тіло ще однієї загиблої дитини.

Про це в неділю, 7 січня, повідомили в ГУ ДСНС України в Донецькій області.

Тіло дитини вилучили з-під завалів у селі Рівне. На місці зруйнованого будинку все ще тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку 5 осіб, з них — 2 дітей.

У Покровську на місці двох зруйнованих приватних житлових будинків рятувальники врятували з-під завалів одну особу, вилучили тіло жінки. Тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку 4 осіб, з них — 2 дітей.

Усього в результаті обстрілу окупантів поранено 9 осіб. Розібрано 68 тонн зруйнованих будівельних конструкцій. До проведення робіт по 2 локаціям залучено 30 рятувальників та 5 одиниць техніки.

Таким чином уже відомо про загибель 12 людей, з яких 6 — діти.

За повідомленням начальника Донецької ОВА Вадима Філашкіна, вік дітей — від 3 до 17 років, 10 людей отримали поранення.

Як писала “Новинарняраніше, близько 15:00 6 січня росіяни атакували Покровський район Донеччини ракетами С-300. Основний удар прийшовся по Покровську і Рівному Мирноградської громади. Зокрема, у Покровську під удар потрапив приватний сектор міста — зруйновано 6 будинків. У Рівному Мирноградської громади росіяни поцілили в будинок, у якому, ймовірно, перебувала сім’я із 6 людей. Також 6 приватних будинків пошкоджено у Звіровому Покровської громади.

Читайте також:
У Дніпрі російський “шахед” влучив у багатоповерхівку, де проживали 22 родини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна