Новорічну ялинку в Костянтинівці замість іграшок прикрасили речами загиблих та поранених захисників. ВІДЕО

Новорічну ялинку в місті Костянтинівка, що в Краматорському районі на Донеччині, замість іграшок прикрасили речами вбитих і поранених українських захисників.

Її в неділю, 31 грудня, показав журналіст Андрій Цаплієнко.

“Це ялинка в Костянтинівці, по дорозі на українські позиції, по дорозі як наші хлопці їдуть на Часів Яр. На ній замість іграшок і подарунків — речі поранених і загиблих бійців. Це ялинка нашого болю, вона про те, яким був цей рік — важким. Це ялинка про те, про що моляться десятки тисяч українських родин, які хочуть, щоб їхні чоловіки, дружини, діти повернулися живими й неушкодженими додому. Водночас це ялинка нашої мрії, це ялинка про те, чого ми чекаємо від 24-року. Ми чекаємо перемоги і думаємо, що люди, які віддали і віддають своє життя за Україну, борються за те, щоб життя в цій країні було чистим, світлим, мирним, благополучним. І щоб Україна була”, — зазначив він.

Читайте також:
Українські військові на фоні зруйнованих окупантами будівель заспівали легендарні різдвяні пісні, щоб нагадати світу про війну. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна