Українські військові на фоні зруйнованих окупантами будівель заспівали легендарні різдвяні пісні, щоб нагадати світу про війну. ВІДЕО

Українські військові заспівали чотири всесвітньо відомі різдвяні хіти на фоні зруйнованих Росією будівель, щоб нагадати світу про війну в Україні.

Відповідне відео з’явилося на фейсбук-сторінці проєкту United24.

“Українські військові вітають світ з Різдвом і нагадують, що війна в Україні триває. Всього ми обрали 4 легендарні пісні, усі вони — справжні символи свят. В кожній замінили декілька слів. Наприклад, у композиції Джона Леннона замість “war is over” (“війна завершилась”) звучить “war is not over” (“війна не завершилась”). Українські військові заграли та заспівали їх. Це неможливо слухати без сліз!”, — пояснюють ідею відео представники проєкту.

Відео знімали у бліндажі на Бахмутському напрямку, на тлі знищених російськими окупантами цивільних обʼєктів — будинку культури та залізничного вокзалу у Лимані, шкіл та автозаправної станції у Костянтинівці за 15 км від лінії фронту.

Героями відео стали військовослужбовці Збройних сил України Олександр Ремез, Інна Короленко, Дмитро Романчук, Артур Темченко, Михайло Олійник, Дмитро Дудко, Світлана Чередниченко, Вікторія Чудаковська, Ірина Косовська та парамедик Української добровольчої армії Михайло Адамчак.

“Війна не завершилась. Україні потрібна підтримка. Сьогодні, на Різдво, щодня.
Дякуємо кожному, хто залишається з нами”, — наголошують в United24.

Читайте також:
Командир відділення 80-ї ОДШБр Ярослав Кучма створив найбільший тризуб з дідухів: рекорд зафіксують на Різдво. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна