12 атак дронами-камікадзе і 5 артобстрілів Нікопольщини здійснили окупанти за день. Є постраждалі та багато пошкоджених будівель. ФОТО

31 грудня російські окупанти здійснили 12 атак дронами-камікадзе і 5 артобстрілів Нікопольського району на Дніпропетровщині, внаслідок чого постраждали троє людей і пошкоджено чимало будівель.

Про наслідки чергових атак росіян повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

“Із самого ранку агресор гатив по Нікопольщині. Накривав вогнем районний центр, Мирівську та Покровську сільську громади. У Нікополі постраждали три людини. 60-річний чоловік з мінно-вибуховою травмою і численними осколковими пораненнями госпіталізований. Стан важкий. Серед постраждалих є й подружжя. Пацієнтам 60 і 61 рік. Лікуватимуться вдома”, — розповів Лисак.

Внаслідок обстрілів також пошкоджені три приватні будинки, АЗС, аптека, офісна будівля, авто, пара мікроавтобусів, комунальне підприємство.

У Покровській сільській громаді побита лінія електропередач. Без світла залишились більш ніж півтисячі осель. Наразі їх заживили.

У Мирівській громаді понівечена агрофірма.

Читайте також:
Російські війська вбили підлітка в Херсоні, ще одного — поранили

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна