Російський “шахед” влучив у будівлю представництва омбудсмана в Херсоні. ФОТО, ВІДЕО

У ніч на 30 грудня росіяни вкотре обстріляли Херсон “шахедами”. У результаті обстрілів постраждала будівля, де знаходиться представництво уповноваженого Верховної Ради з прав людини.

Про це повідомив сам омбудсман Дмитро Лубінець у Telegram.

“Вчора країна-терорист здійснила одну з найжорстокіших ракетних атак на мирне населення України. Майже в кожній області українці стали свідками російського терору. Російська ракета влучила в будинок нашої співробітниці в Одесі. А вже сьогодні “приліт” шахедів у будівлю, де знаходиться представництво Омбудсмана в Херсоні. Місце, де займаються захистом прав людини. Але ж Росії байдуже на все, якщо для них людське життя — то ніщо!”, — написав він, виклавши також фото- та відеонаслідки руйнувань.

Голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомляє про знищену внаслідок обстрілів дронами адмінбудівлю та пошкодження сусідніх будинків.

“Вночі місто було під ударом російсько-іранських дронів типу “Shahed”. Влучили по адміністративній будівлі – вона знищена практично вщент. Також у навколишніх будинках вибуховою хвилею повибивало вікна. На щастя, ніхто з херсонців не постраждав”, — написав він у Telegram.

Як повідомляють у поліції Херсонської області, будівля та два пошкоджені “шахедами” багатоповерхові будинки знаходяться у Таврійському мікрорайоні.  Також пошкоджено 7 автомобілів, на місці виникла пожежа.

Читайте також:
ППО вночі збила 5 з 10 ворожих дронів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна