Атака на Київ: горять багатоповерхівка та склади, пошкоджено станцію метро. Є загиблі та поранені. ОНОВЛЕНО

Російські війська 29 грудня масовано атакували Київ. У столиці працювала протиповітряна оборона.

Київська міська військова адміністрація повідомила про наслідки обстрілу.

У Шевченківському районі, попередньо, пошкоджено житловий будинок. Є загоряння на території гаражів.

У Святошинському –  зафіксовано загоряння житлового багатоповерхового будинку. На іншій локації є загоряння припаркованих автомобілів. Попередньо, одна людина постраждала.

У Подільському районі сталося загоряння на території складських приміщень. Попередньо, багато постраждалих. КМВА також повідомляє про руйнування на території нежитлової забудови. Інформація щодо потерпілих уточнюється.

У Дарницькому –  пошкодження житлового будинку. Попередньо, без потерпілих та загоряння.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що наразі у столиці  – 7 госпіталізованих. Із них 5 – Шевченківському районі. Медики працюють на місці виклику.

Кличко повідомив, що орієнтовно троє людей під завалами пошкодженого уламками ракети складського приміщення в Шевченківському районі. Трьох людей дістали. Пошуково-рятувальна операція триває.

ОНОВЛЕНО о 9:52
Як повідомив Кличко, з-під завалів у Шевченківському районі дістали тіло одного загиблого, Рятувально-пошукова операція триває.

За його словами, вибухом пошкоджена будівля станції метро “Лукʼянівська”. Станція працює як укриття. Поїзди прослідують станцію без зупинки.
ОНОВЛЕНО о 10:36
КМВА повідомила, що загалом на цей час у столиці зафіксовано двоє загиблих та 18 постраждалих. Станція метро “Лук’янівська” відновила роботу.

Читайте також:
Росіяни влучили у житловий будинок у Львові: є постраждалі, горить ліцей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна