“Щедрик” із залпами: бійці 206-го батальйону ТрО записали оригінальне привітання з Різдвом. ВІДЕО

Бійці 206-го окремого батальйону 241-ї бригади ТрО ЗСУ, який виконує бойові завдання на Бахмутському напрямку в Донецькій області, записали оригінальне привітання з Різдвом. Хлопці й дівчата, кожен і кожна на своїх позиціях та місцях несення служби, наспівали всесвітньо відомий твір для хору “Щедрик”.

Відео зі святковим настроєм опубліковано на фейсбук-сторінці 206 ОБТрО у Святвечір, 24 грудня.

Мотив “Щедрика” лягає у звуки вогневого ураження по ворогу.

Відео:

“Більше століття тому, після світової прем’єри “Щедрика” Миколи Леонтовича, ця мелодія не лише стала найвідомішою різдвяною композицією, а й увійшла в історію як символ боротьби України за незалежність. Цього Різдва, як і сто років тому, “Щедрик” звучатиме у світлих церквах, теплих оселях та холодних окопах, об’єднуючи українців по всьому світі і даруючи нову надію.
Сьогодні ми далеко від дому, проте наші думки і серця з рідними. Кожного дня ми боронимо нашу землю від ворога, наближаючи Перемогу. Разом мріємо про мить, коли знову зможемо обійняти своїх близьких і зібратися за святковою вечерею.
Нехай це Різдво принесе всім нам тепло, спокій та віру у світле майбутнє”, – ідеться в дописі захисників України із 206-го батальйону тероборони.

Читайте також:
Українські військові на фоні зруйнованих окупантами будівель заспівали легендарні різдвяні пісні, щоб нагадати світу про війну. ВІДЕО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна