Депутатка Безугла “торпедує” Залужного в інтересах певних політичних груп та грає на руку Росії, – InformNapalm

Роман Бурко
військовий журналіст, засновник спільноти InformNapalm

(FB)

Сьогодні народний депутат України 9-го скликання від партії “Слуга народу”, заступниця голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла вчинила чергову інформаційну провокацію, яка носить ознаки спланованої ІПсО в інтересах певних політичних груп та грає на руку країні-агресору РФ.

Мар’яна Безугла постійно виступає як “торпеда” для провокацій та скандалів спрямованих проти ЗСУ, які підривають морально-психологічний стан українських військових, і сьогодні вона вкотре озвучила свої голослівні та нічим не підкріплені обвинувачення на адресу українського командування і Головнокомандувача ЗСУ.

Атаку проти нього вона цілеспрямовано проводить вже не перший місяць з періодичними вкидами, відволікаючи на себе увагу українських і світових ЗМІ. І такі дії з боку політикині стають підґрунтям для чуток про “розкол українського суспільства” та нібито про протистояння політичної верхівки й армії. Ці дії також вкладаються в канву підривної діяльності РФ на Заході з метою зриву поставок озброєння та фінансової допомоги Україні.

Нагадуємо також, що саме Мар’яна Безугла була авторкою скандального законопроєкту № 7351, який за її пропозицією надавав право командирам самостійно убивати військовослужбовців за невиконання наказів без будь-яких доведених обставин, також, у ЗМІ, оцінений як спроба відновити сталінські методи смертної кари в Україні. Метою такого законопроєкту було зіштовхнути українських солдатів й офіцерів, знизити боєздатність української армії та в перспективі спричинити громадянську війну і протистояння. Що стало б подарунком для РФ.

Аналітики міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm, які з 2014 року стикаються та аналізують інформаційні операції з боку країни-агресора РФ, а також проводять OSINT і фактчекінг, звертають увагу, що якщо проаналізувати новий провокаційний допис Мар’яни Безуглої, то видно, що вона намагається грати на емоціях людей, яким не відомо, що ніхто з командирів ЗСУ, включаючи Головнокомандувача, не має доповідати Мар’яні Безуглій про стратегічні плани, бо вона всього лише заступниця голови Комітету і не бере участі у Ставці Верховного Головнокомандувача. Ба більше, вона не має ні відповідної військової освіти, ні відповідних рівнів допуску до державної таємниці.

Її дії періоду повномасштабного вторгнення вказують, що їй не тільки не можна довіряти якісь військові плани, навпаки – її треба якнайдалі тримати від армії й розвідки, бо вона методично та цілеспрямовано веде підривну діяльність, яка розхитує стійкість української армії й України загалом в умовах війни.

Читайте також:
Депутатка зі “Слуги” Безугла накатала на волонтерів звернення до СБУ. Її просять поставити на місце

Безугла в Лисичанську назвала себе наглядачем і “комунікатором між військовими та вищим керівництвом”


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.