МОУ розпочало проєкт рекрутингу до армії через Lobby X

Міністерство оборони запустило проєкт рекрутингу до Збройних сил України. Рекрутери виконуватимуть роботу в інтересах армії безкоштовно.

Заступниця міністра оборони Наталія Калмикова та голова Lobby X Владислав Грезєв підписали відповідний договір, повідомляє пресслужба Міноборони 13 листопада.

“Проєкт дозволить людині обрати конкретний підрозділ на визначеній посаді, де його/її цивільний досвід буде найбільш корисним. В найближчий час в рамках проєкту ми плануємо підписати наступні угоди з рекрутинговими компаніями”, – зазначила Калмикова.

Грезєв зазначив, що компанія Lobby X має великий досвід у пошуку кадрів для Збройних сил України.

“Армії потрібні люди різних професій – від гранатометників і мінометників, до програмістів і кухарів. Співпраця з Міністерством оборони дасть змогу масштабувати ту роботу, яку ми проводили”, –  сказав він.

Подивитися, які вакансії доступні в ЗСУ вже зараз, можна за посиланням.

Міноборони також веде переговори з низкою інших учасників ринку працевлаштування.

Щоб взяти участь у проєкті рекрутингу, компаніям треба писати на електронну пошту [email protected].

Нагадаємо, “Новинарня” на своїх ресурсах вже неодноразово писала про досвід проєкту LobbyX у заповненні вакансій для Сил оборони України. Зокрема, про це йшлося в програмах “Дикий і Лиховій”.

Читайте також:
В Україні запустили сайт із вакансіями до ЗСУ без участі військкоматів

“Азов” шукатиме новобранців через Work.ua. Вже є понад 70 вакансій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна