У Мелітополі підірвали штаб окупантів: ліквідовано щонайменше трьох офіцерів Росгвардії, — ГУР

У Головному управлінні розвідки України заявляють про знищення штабу окупантів у Мелітополі внаслідок вибуху 11 листопада.

Про це ГУР повідомляє 12 листопада.

Як повідомляють у розвідці, “акцію помсти” реалізували представники місцевого руху опору в захопленому росіянами приміщенні “Нової пошти”, розташованому на вулиці Дмитра Донцова (яку окупанти називають вулицею Павла Судоплатова).

“У вказаній будівлі російські загарбники розмістили свій штаб. Атаку на штаб здійснили під час засідання окупантів ― офіцерів ФСБ та Росґвардії. За годину до зібрання росіяни перекрили автомобільний рух на прилеглому відрізку дороги — від підприємства “Мелітопольський автогідроагрегат” (АГАТ) до колишнього Мелітопольського заводу холодильного машинобудування “Рефма”.  Обидва об’єкти промисловості московські загарбники перетворили на військову базу”, — розповіли в ГУР.

Внаслідок вибуху в штабі окупантів ліквідовано щонайменше трьох офіцерів Росгвардії. Інформація про інші втрати ворога уточнюється.

Після удару у Мелітополі розпочався переполох — на місце події з увімкненими сиренами примчали багато поліцаїв. Через певний час вони потягли через окуповане місто до свого відділку спалений біля штабу автомобіль.

Нагадаємо, за словами міського голови Мелітополя Івана Федорова, гучний вибух у тимчасово окупованому місті пролунав у суботу, 11 листопада, близько 18:50. Згодом місцеві жителі повідомили про перекриття руху транспорту між заводами “Рефма” та “Агат”, які ворог перетворив на військові бази. Після вибуху Мелітополем на шаленій швидкості почали їздити російські силовики.

Читайте також:
Під час удару по Арабатській стрілці ЗСУ ліквідували трьох штабних офіцерів ВДВ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна