Російські війська активізувалися під Авдіївкою, застосовують значну кількість бронетехніки, — Сили оборони

Російські війська активізували бойові дії на Авдіївському напрямку, зокрема зросла кількість атак ворога.

Про це в суботу, 11 листопада, повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону.

“Ворог активізувався на Авдіївському напрямку. Окрім піхоти, застосовує значну кількість бронетехніки. Вчора українські сили відбили 35 атак загарбників в районах Степового, Авдіївки, Сєверного, Первомайського, а також південніше Тоненького і східніше Новокалинового”, — сказав він.

До атак росіяни залучають підрозділи, до яких входять засуджені за кримінальні злочини особи. Їх кидають вперед. Окрім цього, за даними розвідки, деякі штурмові підрозділи російських військ знаходяться в стані “готовності до подальших дій”.

За його словами, втрати росіян різко збільшилися.

“Активізація не проходить просто так. Загальні втрати ворога зросли майже на 30 відсотків у порівнянні із попередніми днями”, — наголосив Штупун.

Читайте також:
Місяць штурму Авдіївки: Залужний назвав втрати росіян

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна