У Луганську підірвали ексначальника “управління народної міліції ЛНР” Філіпоненка

У тимчасово окупованому Луганську внаслідок підриву знищили “депутата” так званої “народної ради ЛНР,” колишнього начальника управління “народної міліції” (“армія ЛНР”) Михайла Філіпоненка.

Про це повідомив пропагандистський телеграм-канал росіян Readovka у середу, 8 листопада.

За словами сина вбитого, Івана Філіпоненка, вибуховий пристрій спрацював в автомобілі Михайла Філіпоненка, внаслідок якого він отримав поранення несумісні із життям.

“Денацифікація йде за планом”, – іронізує блогер Денис Казанський.

Як відомо, на Михайла Філіпоненка вже було скоєно замах 21 лютого 2022 року, коли біля будівлі так званого “представництва ЛНР в СЦКК” підривали його машину.

Михайло Філіпоненко народився 20 червня 1975 року в Луганську. У 1990-х роках працював гірником у Шахтопрохідницькому управлінні №5 в Луганську, служив в армії, займався слюсарно-монтажними роботами та будівництвом.

Після 2014 року став одним із керівників російських гібридних сил на окупованій території Луганської області, очолював “управління народної міліції ЛНР”, що по суті було армією цього сепаратистського угруповання.

Читайте також:
Під Авдіївкою ліквідовано російського неонациста Максима Арістархова

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна