Під Авдіївкою убили російського неонациста Максима Арістархова, соратника Тесака

Під Авдіївкою ліквідовано соратника відомого російського неонациста “Тєсака” – іншого неонациста з РФ Максима Арістархова.

Про це з посиланням на російські ЗМІ повідомив блогер Денис Казанський у вівторок, 7 листопада.

“Він був засуджений до 16 років, але у вересні Арістархова випустили з в’язниці для участі у війні проти України. Протримався він трохи більше місяця. Той рідкісний випадок, коли на фронті справді сталася денацифікація – вбили російського нациста”, – пише Казанський.

“Тіло шукають та не можуть знайти. Ми довгий час шукали, бо він перестав виходити на зв’язок. Його товариші по службі, які були з ним у загоні, розповіли, що в них прилетів касетний боєприпас. Двоє людей опинилися в лікарні після прильоту, а мій брат загинув”, – сказала сестра Арістархова.

Він перебував у загоні “Шторм Z”.

27 липня минулого року Митищинський міський суд Підмосков’я засудив Арістархова до 16 років колонії, а його соратника Сергія Маршакова – до 17 років.
За інформацією слідства, у квітні 2007 року вони отримали від учасників неонацистського угруповання наказ знайти місце для вбивства двох людей “неслов’янського походження”, а потім заманили їх до лісосмуги під Москвою і вбили.

“На відео двоє чоловіків у масках на тлі нацистського прапора відрізають голову одній людині та стріляють у потилицю іншій”, – йдеться у матеріалах слідства.

Читайте також:
Росія заявила про затримання “неонацистів”, які готували вбивство пропагандиста Соловйова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна