Росія не може забезпечити комфортний побут своїм військовим на фронті через дефіцит мотивованих командирів, — британська розвідка

Російські військові мають проблеми з облаштуванням побуту на фронті.

Про це йдеться у звіті Міноборони Великої Британії 5 листопада з посиланням на дані британської розвідки.

Зокрема, Міноборони Британії посилається на свідчення російських військових, які кажуть, що тижнями можуть перебувати на лінії фронту мокрі “з ніг до голови”, мусять споживати одноманітну їжу в повсюдній багнюці й часом не можуть “закип’ятити чашку чаю”.

“Підтримка гідного рівня особистого комфорту та ефективного управління на оборонних позиціях є складним завданням для будь-якої армії. Але дані з відкритих джерел свідчать про те, що загалом рівень забезпечення базового управління польовими операціями у російських військах дуже низький”, — наголошують у британській розвідці.

За словами розвідників, це частково спричинене дефіцитом мотивованих молодших командирів, а також нестабільною матеріально-технічною підтримкою.

Читайте також:
Російська армія втратила близько 200 одиниць бронетехніки під час штурму Авдіївки, — британська розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна