Скандального “слугу народу” Тищенка побили на Львівщині: приїхав розглянути “звернення громадян”

На Львівщині скоїли напад на народного депутата, обраного від партії “Слуга народу”, Миколу Тищенка.

Про це в неділю, 29 жовтня, повідомляє “Громадське” з посиланням на коментар речниці обласного управління Нацполіції Світланаи Добровольської.

За її словами, Тищенко подав заяву про напад у поліцію, і там розпочали досудове розслідування за статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють обставини події. Інших деталей у поліції не надали.

Сам Тищенко напад також не коментує.

Проте в суботу, 28 жовтня, на своїй фейсбук-сторінці нардеп виклав відео зі Львова, де повідомив про своє прибуття в місто для “відпрацювання звернень громадян”.

“Ми знаходимось у Львові. Разом з тимчасовою комісією “Нацресурсу” — з нашою командою. Ми приїхали відпрацювати звернення громадян, які надійшли в нашу електронну “приймальню”, — розповів він про причину візиту на Львівщину.

Пізніше нардеп у фейсбуці прокоментував інцидент. За словами Тищенка, напад скоїли нібито через його намагання зашкодити рейдерському захопленню пансіонату для людей похилого віку.

Нагадаємо, Микола Тищенко був виключений зі складу фракції “Слуги народу” після подорожі до Таїланду в час війни. Також Тищенко – колишній ресторатор, діяч із кримінальним шлейфом та один із колишніх лідерів владної партії “СН” – відомий за багатьма іншими скандалами.

Читайте також:
Скандальний “слуга народу” Тищенко пояснив подальше закриття е-декларацій захистом від розвідувальних спецслужб РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна