“Всі ми люди, й усім інколи буває страшно”, – начальник ГУР Буданов підтвердив свою участь у бойових виходах під час великої війни

Начальник Головного управління розвідки МО України Кирило Буданов неодноразово брав участь у бойових виходах зі своїми підлеглими, оскільки “іноді така присутність обов’язкова”.

Про це він заявив в інтерв’ю Дмитру Комарову для проєкту “Рік. Харківщина. Фільм 4”, чергова частина якого вийшла 20 жовтня. У сюжеті йдеться зокрема про роль розвідників у Слобожанській наступальній операції 2022 року.

“Інколи вона (присутність — ред.) обов’язкова, тому що всі ми люди й усім інколи буває страшно”, — зазначив Буданов.

За його словами, на саме на передовій він знаходить варіанти, як підбадьорити бійців. І позитивний результат виправдовує всі ризики.

“Якщо це дало позитивний результат, значить це було зроблено правильно. Якщо результату позитивного немає, значить, були помилки. Переможців не судять”, — наголосив Буданов.

Читайте також:
Буданов змусив 19 росіян здатись у полон в особистій розмові по рації, – спецпризначенець ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна