Росіяни назвали нічні удари ЗСУ по їхніх аеродромах “одними з найсерйозніших” за час війни

У ніч на 17 жовтня Збройні сили успішно атакували аеродроми російських військ поблизу тимчасово окупованих Бердянська та Луганська, уразивши 2 вертольоти на посадкових майданчиках, склад боєприпасів та артилерійський засіб.

Росіяни назвали нічні удари українських військ по аеродромах одними з найсерйозніших з початку повномасштабної війни. Про це написав автор Telegram-каналу FighterBomber, який називає себе пілотом-бомбардувальником РФ у відставці.

FighterBomber повідомив про втрати окупантів у техніці та живій силі внаслідок удару ЗСУ по одному з аеродромів. Про який саме аеродром йдеться, не уточнено.

Паблік також стверджує, що по аеродрому, де базувалася армійська авіація РФ, українські війська нібито вдарили ракетами ATACMS.

“Ранок не добрий. Х*хли вночі завдали удару ракетами ATACMS по нашому аеродрому, на якому базувалася армійська авіація. Один із найсерйозніших ударів за весь час “СВО”. Якщо не найсерйозніший.Є втрати і в людях, і в техніці.

Про те, що “треба робити висновки щоб такого більше не повторилося” писати безглуздо. Таке буде повторюватися, поки йде війна. Треба бути готовим до цього”, – ідеться в дописі FighterBomber.

“Для підготовки було достатньо часу. Той факт, що х*охлу передали ATACM з касетними було відомо ще кілька місяців тому (навіть коли вони офіційно спростували все). Замість того, щоб готуватися, чим займалися? Про скошування трави та журнали журналів я нічого не скажу – це в Лаосі. Тепер комісіям доведеться їздити (або вже вони їздять), залежно від того, на що ці “комісії” звертатимуть увагу та допомагати чи вимагати, дайте відповідь на риторичне запитання: “Що буде далі?” – пише паблік Helicopterpilot, автором якого нібито є пілот військового вертольота РФ.

Читайте також:
На Таврійському напрямку – мінус ще один ворожий штурмовик Су-25

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна