Жінку, яка допомагала морпіхам із поселенням, вбив російський снаряд біля дому

Ярина Чорногуз
військовослужбовиця ВМС ЗС України

(FB)

Кілька днів тому нам допомогла заселитися в нову “розполагу” одна літня місцева пані. Вона пережила в тому населеному пункті початок війни, початок повномасштабної війни, окупацію, звільнення від окупації. Постійно питала, чи нам чогось не треба. Сказала, як ми її відвозили додому, що принесе нам ковдри. Сама. Наполягала, щоб ми не витрачали час на дорогу до неї.

Сьогодні зранку мене розбудив дзвінок її зятя. Він сказав, що на наступний день, як вона нас заселила, її вбив російський снаряд біля дому. Осколок у груди. Вони вже її поховали. Попросили привезти її квіти з будинку.

Звикла до смертей і загибелей. Але була сама не своя кілька годин. Мене досі виводять загибелі місцевих цивільних людей.

Кацапи дорого заплатять за цей геноцид, хоча будь-яка ціна не буде достатня.

Я також бачила кадри знущань ХАМАСу з цивільних із різних країн в Ізраїлі. Мені шкода вродливої майстрині тату з Німеччини, яка просто приїхала на музичний фестиваль. Зло – завжди зло. Співчуття до жертв та безкомпромісне покарання за зло – єдина оборона від нього. У мене немає простору для іронії. Тих, хто здатен на такі тортури щодо мирних людей просто так – треба ізолювати та знищувати.

Читайте також:
Інструктори “Вагнера” готували ХАМАС до атаки на Ізраїль, – ЦНС


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна