На Вінниччині вночі збили 20 “шахедів”, але є приліт в інфраструктурний об’єкт у Калинівці

Під час атаки ворожих ударних дронів на початку доби 30 вересня у Вінницькій області зафіксовано влучання в інфраструктурний об’єкт.

Про це інформує Калинівська міська рада.

“На жаль, є прильоти”, – ішлося в повідомленні в фейсбуці о першій годині ночі в суботу.

Повітряна тривога в області тривала з 23:16. Міська рада Калинівки приблизно в 0:40 сповіщала про роботу ППО.

О другій годині ночі Калинівська міськрада звернулася до жителів громади: “Як передає з місця подій міський голова Василь Поліщук, на цей час нагальної потреби в евакуації немає, за виключенням безпосереднього місця влучання”.

Уранці в суботу голова Вінницької ОДА/ОВА розповів у телеграмі: “Вночі ворог здійснив чергову дронову атаку по території України. На Вінниччині Силами протиповітряної оборони знищено 20 ударних дронів.

Через влучання в об’єкт інфраструктури Калинівської громади спалахнула потужна пожежа.

Для убезпечення цивільного населення від поширення вогню, оперативно проведено підготовчі заходи для евакуації. Але з локалізацією пожежі потреби в евакуації населення немає. Інформації про постраждалих не надходило”.

Читайте також:
На Київщині поліція знайшла в селян трофейний ЗРК “Тор” із ракетами ППО. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна