Ефективність ППО значно зросла: під час останньої атаки збито 100% ракет, — Наєв

Статистика свідчить, що відсоток ефективності системи протиповітряної оборони значно зріс. Таку заяву зробив командувач Об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв під час вручення нагород особовому складу мобільної вогневої групи з протиповітряної оборони, що діє на Київському напрямку.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці КОС ЗСУ.

“Наприклад, під час останнього ракетного нападу були збиті всі 20 крилатих ракет, тобто 100 %”, — зазначив Наєв.

За його словами, така ефективність ППО — це результат роботи кожного командувача та командира, які мають передбачити й розставити правильно сили протиповітряної оборони, а також допомога партнерів.

“Чим більше сучасних засобів протиповітряної оборони західного зразка, тим краща наша система протиповітряної оборони, тим впевненіше та безпечніше почуватимуть себе наші громадяни. Ми дякуємо всім державам, які допомагають Україні”, — наголосив генерал-лейтенант.

Читайте також:
З’явилося відео збиття російської ракети над Київщиною

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна