У крові загиблого водія Jaguar у Дніпрі виявили алкоголь

Водій Jaguar, який загинув у Дніпрі під час сутички із поліцейськими 29 серпня, був п’яним. У крові чоловіка виявили 2,48 проміле алкоголю –  це приблизно одна випита пляшка горілки.

Про це інформує “УП“, посилаючись на джерело у правоохоронних органах 30 серпня.

Як пише видання, загиблий був власником ритуального бізнесу в області. Чоловік неодноразово притягувався за порушення правил дорожнього руху.

“Після розтину у нього в крові знайшли алкоголь: 2,48 у крові, 2,78 у сечі. Це приблизно пляшка горілки. У жінки також взяли аналізи на алкоголь, поки вони ще не готові. наразі вирішується питання про відкриття провадження про посягання на життя правоохоронця”, – розповів співрозмовник “УП”.

Повідомляється, що патрульний вистрелив тричі: одна куля нікуди не влучила, дві – у спину. Однак зараз точно невідомо, чи робив правоохоронець попереджувальний постріл. Він стріляв саме в той момент, коли чоловік біг у бік поліцейської, ймовірно, сприймаючи це як загрозу напарниці, переконує джерело.

Співрозмовник додав, що патрульний поліцейський, що стріляв, служить уже 4 роки, з яких 1 був на стажуванні. А його напарниця – 3 роки.

Читайте також:
Затримання зі стрільбою та загиблим у Дніпрі: поліція показала ВІДЕО з бодікамер патрульних

Передісторія

Як писала “Новинарня“,  ввечері 29 серпня в мережі з’явилися відео конфлікту між двома патрульними поліцейськими та водієм і пасажирами автівки, яку копи зупинили після порушення. Сутичка закінчилася трьома пострілами поліцейського, внаслідок яких помер чоловік з авто (за даними з соцмереж, це 38-річний Джумбері Силогава).

Під час інциденту тілесні ушкодження отримала напарниця копа – співробітницю патрульної поліції били водій та пасажири його авто.

У патрульній поліції заявили, що співробітників відсторонили.

У ДБР повідомляють, що водій елітного авто (“Ягуар”) “ігнорував законні вимоги правил дорожнього руху”, мав ознаки алкогольного сп’яніння та поводився агресивно.

За повідомлення каналу ICTV в телемарафоні, відеокамери зафіксували, що за кермом “Ягуара” спершу перебував чоловік, а після зупинки жінка намагалася помінятися з ним місцями.

Читайте також:
“Бидло – хоч на Jaguar, хоч на “Запорожці” – завжди бидло”: мер Дніпра став на бік патрульного, який застрелив водія авто

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна