У Луцьку росіяни вдарили ракетами по підприємству шведського виробника підшипників, – ЗМІ

Шведський виробник підшипників SKF заявив, що його завод в Луцьку був вражений ракетою цієї вночі. Внаслідок атаки загинули троє співробітників.

Про це пише Reuters у вівторок, 15 серпня.

“Минулої ночі стався напад на місто Луцьк в Україні, і наш завод постраждав під час цієї атаки”, – сказав речник SKF Карл Б’єрнстам. З великим сумом ми підтверджуємо, що троє наших колег були вбиті”.

Б’єрнстам сказав, що компанія розгляне наслідки нападу та збитки, завдані заводу, але додав, що в першу чергу вона зосереджена на своїх співробітниках та їхній безпеці.

Найбільший у світі виробник промислових підшипників має близько 1 100 співробітників в Україні, більшість з яких працюють на заводі в Луцьку, згідно з останнім звітом про прибутки компанії.

Видання за посиланням на українських офіційних осіб зазначає, що у вівторок 15 серпня Росія завдала авіаударів по двох західних областях України. Загинуло троє людей, поранені понад десяток.

Масований ракетний обстріл України вночі 15 серпня

У ніч проти 15 серпня російська ракета прилетіла у двір дитячого садка у Львові. Також зафіксовано падіння уламків ракет на житлові будинки на вулицях Патона та Каховській. На місці сталася пожежа. Унаслідок ворожої атаки виникли руйнування помешкань. Людей евакуювали.

Унаслідок обстрілу Львівщини 15 людей отримали поранення, серед них – десятирічна дитина. Ворог пошкодив близько 40 будинків. Загиблих немає.

У Луцьку цієї ночі окупанти атакували промислове підприємство. Від обстрілу загинуло троє людей, є також поранені.

Уночі РФ тероризувала обстрілами і Черкащину: влучила в приватне підприємство та медичний заклад у Смілі. Обійшлося без жертв, частина міста залишися без води.

У Дніпрі під час масованої ракетної атаки близько 4:20 війська РФ поцілили по промисловому об’єкту. Двоє людей отримали поранення. Також пошкодили місцевий спортивний комплекс.

Захисники з ПВК “Схід” збили над Дніпропетровщиною 7 крилатих ракет Х-101/555.

Читайте також:
Уночі окупанти випустили по Україні 28 крилатих ракет – сили ППО знищили 16

Рятувальники показали наслідки ракетного обстрілу Луцька, де загинуло троє людей. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна