Рятувальники показали наслідки ракетного обстрілу Луцька, де загинуло троє людей. ФОТО, ВІДЕО

У Луцьку рятувальники ліквідували наслідки нічного ракетного удару, під час якого окупанти вбили трьох людей.

Фото наслідків атаки показала ДСНС у вівторок, 15 серпня.

“Уранці 15 серпня під ворожий обстріл потрапило виробниче підприємство у Луцьку. В результаті відбулося руйнування конструкцій та виникла пожежа. З-під завалів рятувальники деблокували одного постраждалого та вилучили тіла ще трьох загиблих”, – сказано у повідомленні.

Силами рятувальників за допомогою інженерної техніки ДСНС здійснено розбір завалів. Також вогнеборці ліквідували пожежу.

На місці події працювали 34 рятувальники, залучалося 11 одиниць техніки.

Масований ракетний обстріл України вночі 15 серпня

У ніч проти 15 серпня російська ракета прилетіла у двір дитячого садка у Львові. Також зафіксовано падіння уламків ракет на житлові будинки на вулицях Патона та Каховській. На місці сталася пожежа. Унаслідок ворожої атаки виникли руйнування помешкань. Людей евакуювали.

Унаслідок обстрілу Львівщини 15 людей отримали поранення, серед них – десятирічна дитина. Ворог пошкодив близько 40 будинків. Загиблих немає.

У Луцьку цієї ночі окупанти атакували промислове підприємство. Від обстрілу загинуло троє людей, є також поранені.

Уночі РФ тероризувала обстрілами і Черкащину: влучила в приватне підприємство та медичний заклад у Смілі. Обійшлося без жертв, частина міста залишися без води.

У Дніпрі під час масованої ракетної атаки близько 4:20 війська РФ поцілили по промисловому об’єкту. Двоє людей отримали поранення. Також пошкодили місцевий спортивний комплекс.

Захисники з ПВК “Схід” збили над Дніпропетровщиною 7 крилатих ракет Х-101/555.

Читайте також:
Уночі окупанти випустили по Україні 28 крилатих ракет – сили ППО знищили 16

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна