Кількість постраждалих від ракетного удару по Покровську зросла до 67 осіб. Попередньо, під завалами людей немає. ДОПОВНЕНО

доповнено

У Покровську на Донеччині внаслідок ракетного удару російських окупантів станом на ранок 8 серпня кількість поранених зросла до 67 осіб, з них – 29 працівників поліції, 7 рятувальників та 2 дітей. Загинуло 7 осіб.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

“Відновлюємо розбір завалів. Вночі були змушені призупинити роботи через високу загрозу повторних обстрілів”, – зазначив він.

Згодом у ДСНС повідомили, що в Покровську ліквідовано п’ять осередків пожеж на загальній площі 75 кв.м. в житловому будинку та готелі.

Попередньо, під завалами людей немає. Підрозділами ДСНС проводяться аварійно-рятувальні роботи в 5-поверховому житловому будинку.

Нагадаємо, увечері 7 серпня рашисти вдарили двома ракетами по центру міста Покровськ на Донеччині. Частково зруйновані житловий багатоквартирний будинок та сусідній готель “Дружба”. Унаслідок обстрілу загинуло 7 людей. Зокрема, серед загиблих – заступник начальника ДСНС області Андрій Омельченко. Серед постраждалих є поліцейські, рятувальники та діти.

Читайте також:
У Покровську дві ворожі ракети влучили в багатоповерхівку – є жертви та поранені. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна