Росіяни змогли захопити три села біля Кармазинівки на Луганщині., – DeepState. ОСУВ “Схід” заперечує

доповнено

Російським військам вдалося захопити біля Кармазинівки Луганської області три села: Надію (25 жителів до війни), Сергіївку (20) та Новоєгорівку (36).

Про це увечері вівторка, 25 липня, повідомляє канал DeepState.

“По Новоєгорівці інформація, на жаль, підтвердилася. На хвилі хаосу деякі підрозділи відійшли від Надії та Сергіївки, побоюючись оточення.

Будь-яка тимчасова втрата – це завжди неприємно, але зараз головне завершити стабілізаційні заходи та провести роботу над помилками”, – наголошується в повідомленні.

“Пам’ятаємо, що той, хто хоче жити – має копати, і багато. Деякі військові блогери пишуть, що ціллю є удар на Борову (Харківська область – “Н”), ми також схильні до такої думки”, – додали аналітики DeepState.

Як відомо, в останні тижні росіяни накопичили велике угруповання з метою виходу до річки Оскіл у східній частині Харківської області.

Вдень 25 липня речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, коментуючи просування ворога біля Новоєгорівки на Сватівському напрямку, сказав: “Там ситуація контрольована. Якщо відбуваються якість рухи, то це в рамках тактичних пересувань. І якогось значного успіху ворогу не вдалось досягнути, незважаючи на те, що він останній тиждень намагався концентрувати там максимальні зусилля”.

У коментарі CNN Череватий він заперечив повідомлення про нібито захоплення росіянами трьох сіл поблизу Кармазинівки: “Ми цього не підтверджуємо. Тактична лінія там особливо не змінилася”.




Як писала “Новинарня“, ЗСУ мають успіх біля Старомайорського на Донеччині, де просунулися на 500 метрів уздовж лінії фронту та до 750 – углиб ворога.
Крім того, українські війська вибили окупантів з позицій біля села Андріївка на Бахмутському напрямку у Донецькій області та ведуть наступальні дії північніше та південніше Бахмута.

Читайте також:
На фронті за день відбулося близько 20 бойових зіткнень, – Генштаб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна