Наші витіснили окупантів з позицій біля Андріївки під Бахмутом, ГШ підтвердив

Сили оборони України вибили російських окупантів з позицій біля села Андріївка на Бахмутському напрямку у Донецькій області.

Про це повідомив речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов, передає Military Media Center у вівторок, 25 липня.

“У ході ведення Силами оборони наступально-штурмових дій противник вимушено відійшов з позицій в районі Андріївки”, – заявив він.

Речник зазначив, що українські війська ведуть наступальні дії північніше та південніше Бахмута.

“Росіяни безуспішно наступали в районах північно-західніше Оріхово-Василівки, південніше Іванівського та західніше Кліщіївки”, –  додав Ковальов.

На півдні ЗСУ мали успіх на напрямку Старомайорського та закріплюються там на досягнутих рубежах, розповіли в Генштабі. Окупанти чинять потужний опір, переміщують підрозділи та застосовують резерви.

Нагадаємо, 24 липня про успіхи 3-ї штурмової бригади ЗСУ в районі Андріївки, на південному фланзі Бахмутського напрямку, повідомляв канал DeepState.

Як писала “Новинарня” раніше, за час наступу українські війська звільнили понад 192 км² території на півдні та 35 км² на Бахмутському напрямку.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна