Зусиллями ЗСУ ліквідований російський комбриг Максим Харламов

Українські сили у червні ліквідували російського полковника, командира 96-ї окремої бригади Максима Харламова. Про це стало відомо після його похорону.

Про це повідомив армійський блогер, офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан “Штірліц”.

“Успішно демобілізований 04.06.2023 р. командир 96-ї окремої розвідувальної бригади (Нижній Новгород) полковник Максим Харламов. Смерть ворогам!” – написав Штефан у Telegram.

За його інформацією, Харламов був начальником територіального військового гарнізону.

Про ліквідацію російського високопоставленого офіцера повідомив також блогер Сергій Стерненко. Докази стосовно ліквідації полковника опублікували в пропагандистських ЗМІ після того, як відбулася церемонія “з увічнення пам’яті” Харламова.

“4 червня він трагічно загинув під час виконання обов’язку”, – йдеться в повідомленнях росЗМІ.

Нагадаємо, 10 липня у Краснодарі у РФ застрелили Станіслава Ржицького – колишнього командира підводного човна “Краснодар”, з якого окупанти запускали ракети “Калібр” по території України. Він був заступником начальника міського відділу з мобілізаційної роботи. ГУР МОУ підтвердило ліквідацію.

11 липня в Бердянську ракетним ударом ліквідували російського генерала Олега Цокова, який був командиром 144-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії.

Читайте також:
Снайпери 8-го полку ССО показали ліквідацію росіян з дистанції 2062 метрів. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна