Латвія передала Україні ще 11 автівок, які конфіскувала у п’яних водіїв

Рига передала Києву нову партію автомобілів, які конфіскувала у нетверезих водіїв,

Про це заявив начальник відділу закупівель і державного майна Служби державних доходів Латвії Інари Солостеї, передає LSM 13 липня

“Чергові 11 автомобілів, конфіскованих у п’яних водіїв, безоплатно передадуть Україні”, – сказано у повідомленні.

Авто передадуть військовій адміністрації міста Херсон, Міністерству оборони України, Арбузинській сільраді Миколаївської області, Військово-медичній академії України та Державній прикордонній службі України.

Повідомляється, що серед конфіскованих автомобілів — Mercedes Benz 2001 року випуску, BMW 535 2006 року, Mazda 3 2007 року і Volvo XC60 2009 року. Загальна приблизна вартість цих 11 автомобілів становить близько 40 тисяч євро.

У Латвії додали, що з кожних 100 конфіскованих автомобілів близько 70 відправляють в Україну. З березня цього року загалом уряд країни ухвалив рішення передати Україні вже 151 автомобіль.

Читайте також:
Латвія передала Україні вже 66 авто, конфіскованих у своїх п’яних водіїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна