Підозрюваний у подвійному вбивстві в аеропорту Кишинева помер від поранень

Підозрюваний у подвійному вбивстві в аеропорту Кишинева помер у лікарні.

Про це ввечері 3 липня повідомила пресслужба поліції Молдови.

Раніше підозрюваним називали 43-річного громадянина Таджикистану. 30 червня влада Молдови відмовила йому у в’їзді в країну. Таджик вихопив пістолет в офіцера служби безпеки аеропорту і почав стрілянину. Так застрелив двох людей – прикордонника та співробітника служби безпеки.  Надалі він залишався без свідомості після того, як зазнав поранення під час затримання.

Молдовське видання NewsMaker повідомляло, що уряд Молдови виділить по 1 млн леїв сім’ям загиблих під час трагічного інциденту в Кишинівському аеропорту. Ці гроші виділять із резервного фонду уряду, споживчого фонду Кишинівського аеропорту та відповідно до закону про державних службовців із особливим статусом у міністерстві внутрішніх справ, повідомив прем’єр-міністр Молдови Дорін Речан.

3 липня президентка Майя Санду своїм указом нагородила посмертно медаллю “За військові заслуги” прикордонного поліцейського Сергія Мунтяна та співробітника служби безпеки аеропорту Ігоря Чофу, які загинули 30 червня.

Читайте також:
В аеропорту Кишинева – стрілянина, є жертви

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.