Україна має підготувати 50 тисяч працівників держорганів для роботи в звільненому Криму, – постпред

Україна має підготувати 50 тисяч працівників держорганів для роботи в деокупованому Криму.

Про це повідомила постійний представник президента України в АР Крим Таміла Ташева.

“Враховуючи тривалість окупації, нам доведеться встановлювати перехідний період для відновлення української влади, в якому спочатку управління здійснюватиметься військовими адміністраціями, а далі військово-цивільними, і після виборів (які на цій території не будуть дуже швидко) – перехід до цивільного життя”, – написала вона на ФБ.

Ташева наголосила, що для цього потрібно сформувати кадровий резерв – він необхідний для майже всіх сфер життя звільненого півострова.

“Ще до звільнення Криму ми вже можемо готувати майбутніх фахівців. Український Уряд схвалив проведення експериментального проекту щодо створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях. Нам необхідно підготувати щонайменше 50 тисяч майбутніх фахівців для деокупованого Криму”, – зазначила постпред.

Читайте також:
В Україні запустять експериментальний проєкт щодо створення резерву працівників держорганів для роботи на деокупованих територіях

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна