Прикордонник Живчик перетворив свій підрозділ на мотопіхотний. ВІДЕО

Боєць на псевдо “Живчик” разом із побратимами з Луганського прикордонного загону імені героя України полковника Євгенія Пікуса завдяки креативності та інженерним вмінням перетворив свій підрозділ на… мотопіхотний.

Про це розповідає пресслужба загону в ютуб-каналі.

“Є у нас хлопець з позивним “Живчик”. Він як бачить мотоцикл, то у нього аж руки трусяться”, – ділиться прикордонник на псевдо “Веремей”.

Живчик не тільки полагодив мотоцикл, знайдений на дорозі під Святогірськом Донецької області, а й запропонував встановити на ньому кулемет.

“Тож, б’ють цю нечисть наші хлопці з душею, як-то кажуть, з вітерцем, не боячись куль, які нерідко свистять над ними. І залізний кінь з кулеметом у люльці продовжує бути на бойовому посту, навіть коли його хазяїн на ротації”, – розповідають у загоні імені Пікуса.

Читайте також:
“Шестеро прикордонників три години тримали пекельну позицію”: ДПСУ показала вуличний бій у Бахмуті

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна