Бєлгородська область зазнала масованого обстрілу: є 4 постраждалих, евакуюють 300 дітей

У Росії 31 травня заявили про масований обстріл прикордонного міста Шебекіно. Воно знаходиться за 7 км від кордону з Україною в Бєлгородській області. Четверо людей поранені, із міста евакуюють 300 дітей.

Про це повідомляє губернатора Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.

Як зазначається, масований обстріл Шебекіно трапився близько 3 години ранку. Постраждали чотири людини, двох доправили в лікарню Бєлгорода.

Фото: t.me/vvgladkov

За словами Гладкова, по місту нібито вдарили  з “Града”.  Унаслідок обстрілу вибиті вікна, посічені фасади та дахи у 8 багатоповерхівках, 4 приватних будинках, а також у школі та 2 адмінбудівлях. Один магазин повністю згорів, пошкоджено 12 автомобілів.

Фото: t.me/vvgladkov

Повідомляється, що сьогодні, 31 травня, з Шебекіно до Воронежа евакуюють 300 дітей.

Нагадаємо, 29 травня У Бєлгородській області заявили про обстріл кількох населених пунктів українськими військовими, постраждали 4 чоловіки. Повідомляється, що було атаковано два промислові підприємства. Унаслідок влучання снарядів в одному з підприємств спалахнув виробничий корпус з лакофарбовими рідинами.

Читайте також:
За добу РФ випустила по Херсонщині 219 снарядів, 5 людей зазнали поранень

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна