Бєлгородська область знову скиглить – тепер через обстріл по підприємствах. ВІДЕО

У Бєлгородській області росії заявили про обстріл кількох населених пунктів українськими військовими, постраждали 4 чоловіки.

Про це повідомив губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков у понеділок, 29 травня.

За його словами, у Шебекіно було атаковано два промислові підприємства. Внаслідок влучання снарядів в одному з підприємств спалахнув виробничий корпус з лакофарбовими рідинами.

За словами Гладкова, четверо постраждалих працівників підприємства доставлені до лікарні з опіками дихальних шляхів та отруєнням чадним газом. Один — у реанімації у тяжкому стані, у трьох — стан середньої тяжкості.

Як зазначається, на другому підприємстві видимих ушкоджень та постраждалих немає, усіх співробітників вивезено на безпечну відстань.

Гладков заявив, що було обстріляне село Нова Таволжанка. Там немає постраждалих, але пошкодження лінії електропередачі. Без світла залишаються Нова Таволжанка, Шаміно та Архангельське. У селі Козинка Грайворонського округу є потрапляння до будівлі готелю та мийки, внаслідок чого та спалахнула.

Читайте також:
Легіон “Свобода Росії” показав відеозвіт рейду в Бєлгородську область

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна