РосЗМІ пишуть, що більшість жителів прикордоння Бєлгородщини втекли зі своїх домівок

Більшість жителів Грайворонського району Бєлгородської області покинули свої населені пункти.

Про це заявив губернатор Бєлгородської області РФ В’ячеслав Гладков, пише “РИА Новости” 22 травня.

“Завершуємо побудинковий обхід зараз прикордонних сіл і самого Грайворона. Більша частина населення покинула територію. У кого немає можливості – допомагаємо на своєму транспорті, у кого є можливість – залишає на особистому транспорті”, – сказав він.

Нагадаємо, 22 травня “Російський добровольчий корпус” і легіон “Свобода Росії” оголосили, що перетнули кордон і розпочали “звільнення” населених пунктів Бєлгородської області від чинної російської влади.

За словами губернатора області Гладкова, на територію Гайворонського округу зайшла “диверсійно-розвідувальна група ЗСУ”.

У зв’зку з цими подіями в Бєлгородській області ввели план “Едельвейс”. Оголосили загальний збір працівників у всіх відділах поліції регіону.

Читайте також:
Буданов виступив зі зверненням до російських військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна