Дві ракети, які цієї ночі не збили ЗСУ, вдарили по Черкащині: без жертв, пошкоджено комунальний заклад

Зранку 9 травня РФ атакувала Черкаську область двома крилатими ракетами. Унаслідок обстрілу незначних пошкоджень зазнало комунальне підприємство, обійшлося без жертв.

Про це повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

“В одному з випадків ми мали незначну пожежу на місці падіння. Також вибуховою хвилею пошкоджено вікна в комунальному закладі”, – написав він.

Згодом очільник ОП Андрій Єрмак уточнив, що йдеться про “Черкаський обласний протитуберкульозний диспансер”, де вибуховою хвилею було пошкоджено 47 вікон. Персонал лікувального закладу евакуював 47 пацієнтів до неушкодженої частини будівлі.

Він також додав, що у лісовому масиві біля села Оршанець виявлено залишки ракети, за попередніми висновками Х-101. Через вибух сталася пожежа, яку вже ліквідували. За словами Єрмака, постраждалих немає.

У Звенигородському районі знайдено місце падіння другої ракети без наслідків.

Нагажаємо, в ніч проти 9 травня російські окупанти випустили по Україні 25 крилатих ракет, із них сили ППО збили 23.

Читайте також:
Наші воїни відбили 42 атаки окупантів, найгарячіші бої ведуться за Бахмут і Мар’їнку, – зведення ГШ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна