Загиблих унаслідок удару по Умані 10-річних дітей неможливо впізнати, – Зеленський

Унаслідок ракетного удару по будинку в Умані відомо вже про 13 загиблих. Двоє з них – діти, яких неможливо впізнати. Доля їхніх батьків невідома.

Про це у п’ятницю, 28 квітня, повідомив президент України Володимир Зеленський.

“Рятувальники працюватимуть, доки не впевняться, що під завалами більше нікого не залишилося. Мої співчуття рідним загиблих і всім, хто постраждав від цієї агресії. Російський терор переможемо лише спільно – зброєю для України, найжорсткішими санкціями проти держави-терориста, справедливими вироками для вбивць”, – написав глава держави.

Як писала “Новинарня“, внаслідок нічної ракетної атаки 28 квітня під ударом опинилися Умань, Дніпро, Київ та Київська область. Є влучання в житлові будинки, відомо про загиблих мирних мешканців.
Повітряна тривога по всій країні була оголошена близько четвертої ранку. У Києві та області спрацювала ППО. Росія випустила на Україну 23 крилаті ракети з авіації, 21 із них збили українські захисники. Також ворог запустив два безпілотники – обидва збиті.

Читайте також:
В Умані оголосили триденну жалобу за загиблими

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна