В Умані оголосили триденну жалобу за загиблими

оновлено

Станом на 10:10 28 квітня відомо про десять загиблих внаслідок ракетного удару по девʼятиповерхівці в Умані Черкаської області. Серед загиблих — дитина.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Рятувальники дістали з-під завалів 17 людей, з них 9 перебувають у лікарні (один у вкрай важкому стані).

Внаслідок ракетної атаки постраждав перший підʼїзд у будинку. Там, попередньо, було зареєстровано 110 людей. Із 46 квартир 27 повністю знищені.

Фахівці вже розібрали кілька десятків кубометрів залізобетонних конструкцій. На місці працюють 33 одиниці техніки.

В Умані оголошено триденну жалобу за загиблими внаслідок російського ракетного удару, повідомила у фейсбуці міська голова Ірина Плетньова.

Як писала “Новинарня“, внаслідок нічної ракетної атаки 28 квітня під ударом опинилися Умань, Дніпро та Київська область. Є влучання в житлові будинки, відомо про загиблих мирних мешканців.
Повітряна тривога по всій країні була оголошена близько четвертої ранку. У Києві та області спрацювала ППО. Росія випустила на Україну 23 крилаті ракети з авіації, 21 із них збили українські захисники. Також ворог запустив два безпілотники – обидва збиті.

Читайте також:
Удар по будинку в Умані – число загиблих зросло до шістьох людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна