У Мелітополі внаслідок вибуху “закобзонився” глава окупаційної поліції Міщенко

У четвер, 27 квітня, о 5:20 у тимчасово окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух, унаслідок якого загинув колаборант Олександр Міщенко. Він працював у так званих правоохоронних структурах окупаційної влади.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров 27 квітня.

Зі слів Федорова, вибух стався біля під’їзду багатоквартирного будинку, внаслідок якого і помер Міщенко.

“О 4 ранку у місті розпочалися автоматні черги, а вже о 5:20 ранку по вулиці Героїв України – приблизно це будинок 67 – пролунав одиночний вибух, який був досить потужний – його чули щонайменше з 10 найближчих будинків. Нам добре відомо, що за цією адресою проживав один з колаборантів, який працював у правоохоронних структурах”, – розповів він.

У РФ підтвердили вибух та заявили, що спрацював саморобний вибуховий пристрій. Від вибуху постраждав тільки Міщенко.

До повномасштабного вторгнення колаборант був начальником Приазовського відділу поліції. Після окупації мало того, що сам переметнувся на сторону ворога, так ще і підбив своїх співробітників стати зрадниками.

Читайте також:
РФ обстріляла Миколаїв “калібрами”: є загиблий, щонайменше 23 поранених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна