Сьогодні – 11-й “Рамштайн”. Резніков озвучив порядок денний

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що на порядку денному одинадцятої зустрічі Контактної групи з оборони України аналіз зробленого, стратегія на 2023 рік, поточні потреби української армії і розподіл допомоги між усіма підрозділами Сил оборони України.

Про це глава МОУ написав у твітері у п’ятницю, 21 квітня.

“Ramstein розпочинається. Сьогодні ми відзначаємо річницю цього формату. На порядку денному аналіз того, що зроблено, наша стратегія на 2023 рік, поточні потреби Збройних сил, розподіл програм допомоги між усіма підрозділам Сил оборони України. Ми відчуваємо підтримку наших партнерів і продовжуємо прагнути до перемоги”, – написав Резніков.

Як повідомлялося, 21 квітня відбудеться одинадцяте засідання Контактної групи з питань оборони України на військово-повітряній базі “Рамштайн” у Німеччині.
Зустріч пройде під головуванням міністра оборони США Ллойда Остіна і голови Об’єднаного комітету начальників штабів генерала Марка Міллі. Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг також візьме участь у засіданні.

Читайте також:
“Аби пазл склався, треба F-16”: командувач ПС перевірив бойові позиції ЗРК Patriot

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна