“Аби пазл склався, треба F-16”: командувач ПС перевірив бойові позиції ЗРК Patriot

Командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Віктор Олещук перевірив бойові позиції ЗРК “Patriot” на одному з напрямків.

Про це він повідомив у п’ятницю, 21 квітня.

“Подякував нашим зенітникам, які завершили навчання значно раніше запланованих термінів! Дякую партнерам та усім, хто сприяв! На фото позаду мене пускова установка ЗРК «Patriot», яка вже несе бойове чергування в системі протиповітряної оборони України”, – сказав генерал.

Він наголосив, що, хоч у невеликій кількості, але “по-факту уже маємо на озброєнні сучасні західні зенітні ракетні системи: NASAMS, IRIS-T, Patriot, SAMP/T, Crotale, Gepard та інші”.

“Аби пазл перспективної української ППО остаточно склався, Повітряним Силам потрібен F-16! Тримаймо небо і чекаємо гарних новин із Рамштайну!”, – наголосив офіцер.

Читайте також:
Україні потрібні F-16, – Залужний

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна