У Ржищеві завершили розбирати завали, загинуло дев’ять людей

У м. Ржищів Київської області було завершено роботи з розбору завалів, унаслідок атаки загинуло 9 осіб.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Київській області в четвер, 23 березня.

“В 00:52 23 березня роботи з розбору завалів на території Ржищівського професійного ліцею завершено. Рятувальники виявили тіла 9 загиблих”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, вночі 22 березня в м. Ржищів Київської області внаслідок ворожої атаки частково зруйновано 4-й і 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків і триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням. О 6:50 ранку пожежу було ліквідовано.

У середу ввечері повідомлялося, що загинуло 8 осіб, постраждало 7 осіб і врятовано 1 особу.

Як писала “Новинарня“, в ніч проти 22 березня у місті Ржищів Київської області внаслідок ворожої атаки ударними дронами було частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням.
Спершу повідомлялося про трьох загиблих і вісьмох госпіталізованих, серед яких 11-річна дитина, згодом кількість жертв зросла до чотирьох.

Читайте також:
РФ атакувала “шахедами” з півночі: знищено 16 дронів, є загиблі та пошкодження інфраструктурних об’єктів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна