Атака дронів на Київщину: пошкоджені гуртожитки у Ржищеві та навчальний корпус профліцею, є загиблі, під завалами перебувають люди

оновлено

Четверо людей загинули та ще сім дістали поранення у результаті нічної атаки БПЛА росіян на місто Ржищів у Київській області, пошкоджені гуртожитки, під завалами шукають ще 4 людей.

Про це повідомили вранці в середу, 22 березня, пресслужби ДСНС  та Київської ОВА. 

“Вночі 22 березня у м. Ржищів Київської області внаслідок ворожої атаки частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням. О 06:50 пожежі ліквідовано на площі 330 кв.м”, – повідомили в ДСНС.

Станом на 07:00 було відомо, що загинуло 3 особи, травмовано 2 особи та врятовано 1 особу. Ймовірно, за даними ДСНС, під завалами перебуває 4 особи.

Зі слів речниці поліції Київської області Ірини Прянишникової у коментарі Українській правді”, загалом 20 осіб було доставлено в лікарню.

Близько 11-ї години голова поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що кількість загиблих у Ржищеві зросла до чотирьох. Ще одне тіло дістали з п’ятого поверху зруйнованого гуртожитку.

За інформацією Київської обласної військової адміністрації, ідеться про атаку безпілотних літальних апаратів.

“Внаслідок нічної атаки дронами в Київській області пошкоджено цивільний об’єкт”, – повідомляли в КОВА.

Читайте також:
РФ атакувала “шахедами” з півночі: знищено 16 дронів, є загиблі та пошкодження інфраструктурних об’єктів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна